fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Robert Schuyt

  Gedempte Nieuwesloot 165 (In de buurt)
  1811KS   Alkmaar
  Telefoon: 088-8008400

  Website:
  Email ons.


Wie zijn wij?
Uitjes en Eten.nl valt onder de paraplu van het succesvolle Bright Events. Jarenlange ervaring in organisatie en uitvoering zorgt ervoor dat u een onvergetelijk uitje kunt beleven. Onze vakkundige organisatie en deskundige begeleiders doet er alles aan om een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs te waarborgen. Uw bedrijfs- of groepsuitje is bij ons in goede handen.

Ons team



Jaap Dijkstra | ondernemer met passie

Ik ben Jaap Dijkstra, woon in Warmenhuizen ben getrouwd met Nicolette en de trotse vader van 3 super zonen Wytze, Jelle en Syb. In mijn vrije tijd speel ik zaalvoetbal, zing ik in een band, ben ik supporter van mijn zoons, hou ik er van om gezellig met vrienden en familie te eten en drinken, wandel ik regelmatig , heb ik enkele bestuursfuncties en droom er van om weer mooie reizen te maken.

In 2003 ben ik gestart met Bright Events en de Strandtrein. De beste en leukste carrièrestap van mijn leven. Met PASSIE plezier maken, creatief zijn, organiseren, managen, mensen blij maken. Dit is wat ik elke dag weer mag doen bij Uitjes en Eten. Samen met mijn team heb ik de ambitie om Uitjes en Eten en Bright Events verder uit te laten groeien. Tot ziens bij één van onze programma’s.



Robert Schuyt | spin in het web

Mijn naam is Robert Schuyt en ik ben getrouwd met Florencia en samen wonen wij in Alkmaar. Een grote passie van mij is reizen. Ik heb de afgelopen jaren veel van de wereld kunnen zien, veel mensen ontmoet en ik heb in vele landen gewerkt. Een hoogtepunt was mijn reis begin 2011 door Malawi en Zambia. Sinds augustus 2009 werk ik bij Uitjes en Eten heb ik de leukste baan die er is. Ik krijg de kans om Nederland te ontdekken. In combinatie met lekker eten en leuke activiteiten is het fantastisch om groepen te begeleiden bij het uitje waarvoor ze een jaar lang hard gewerkt hebben. Naast het uitvoerende deel ben ik verantwoordelijk voor de financiën, ik beheer de website en houd me bezig met de marketing. Een ontzettend veelzijdige baan, waar geen dag hetzelfde is.



Rona Ligthart | boegbeeld van ons kantoor

Mijn naam is Rona Ligthart en ik woon in Waarland. In mijn vrije tijd tennis ik veel en loop ik hard. Daarnaast doe ik zoveel mogelijk leuke dingen met vriendinnen en ga ik graag op reis. Ik ben bij Uitjes en Eten terecht gekomen door mijn afstudeerstage. Dit is zo goed bevallen dat ik na mijn stage bij Uitjes en Eten kon en mocht komen werken. Ik ben voornamelijk werkzaam op kantoor en daarbij verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de reserveringen. Daarnaast begeleid ik ook programma's en hierdoor heb ik kennis kunnen maken met de vele mooie steden die Nederland rijk is.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AlkmaarRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: