fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: KOFFIE EN THEE

K. ten Have Koffiebrand. en Theepakkerij

  Rostockstraat 6 (In de buurt)
  7418EL   Deventer
  Telefoon: 0570 630900

  Website:


Ten Have Koffie is een ambitieuze, moderne koffiebranderij en koffieleverancier in Deventer. Wij branden zelf onze koffiebonen en leveren de betere espressokoffie en automatenkoffie door heel Nederland. Zo’n dertig verschillende koffiesoorten en altijd van uitstekende kwaliteit.

>Wij leveren:
Koffie in de horeca
Koffie op het werk
Koffie voor private label
Koffie voor thuis

Ook voor professionele koffieapparatuur kunt u bij ons terecht. Bent u horecaondernemer, dan hebben wij mooi uitgewerkte koffieconcepten voor de horeca voor u. Eigentijds, met smaak en stijl.

Onze eigen koffiebranderij is onze trots. Wij zijn één van de weinige koffieleveranciers in Nederland die nog zelf branden. En dat is behoorlijk uniek. Daarom kunt u ons gerust een specialist noemen. Een koffiespecialist, die alles van zijn koffie weet en zelf doet. Van het inkopen van de koffiebonen, het branden en mêleren tot het verpakken van onze koffie. Die persoonlijke aandacht. Die proeft u in elke boon.

Onze historie gaat terug tot vroeg in de 19de eeuw, toen K. ten Have in 1828 zijn koffiebranderij oprichtte in Deventer. Die traditie en passie voor koffie en het koffievak zetten wij met liefde en plezier voort in onze eigen tijd.
Ten Have koffie: gebrand op smaak!



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DeventerRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: