fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: KOFFIE EN THEE

Koffiebranderij J.W. Hesselink en Zn. B.V.

  Rondweg Zuid 95 (In de buurt)
  7102JD   Winterswijk
  Telefoon: 0543 512416

  Website:


Hesselink Koffie: kwaliteit voorop...

Sinds 1885 brandt Hesselink Koffie op ambachtelijke wijze kwalitatief hoogwaardige koffie. Naast koffie zijn ervaring, vakmanschap en liefde voor het vak de belangrijkste elementen, welke bij Hesselink koffie van vader op zoon zijn overgebracht. De inkoop van ruwe koffie doen wij met de grootst mogelijke zorg: alleen de fijnste Arabica's worden voor onze melanges gebruikt, waarna wij onze koffie tijdens het branden ruim de tijd geven om een fijn aroma te ontwikkelen...
en dat proef je!

Het begint allemaal bij de selectie van de koffiebonen. Voor onze topmelanges gebruiken wij alleen de allerbeste Arabica's welke wij na een uitgebreide keuring op geur en kleur rechtstreeks importeren. Deze koffiebonen storten wij in onze melangeersilo van waaruit de verschillende melanges worden samengesteld.

Hesselink Koffie wordt in een trommelbrander gebrand volgens de easy roast-methode, waarbij, in tegenstelling tot de industriebranders, elke koffieboon de tijd krijgt om zich optimaal te ontwikkelen op smaak, kleur en aroma. Branden is een cruciale fase in het proces: als de koffie te licht of te donker wordt gebrand doet dat afbreuk aan smaak en aroma.
Doordat een werkvoorraad van slechts enkele dagen wordt aangehouden bent u altijd verzekerd van verse koffie!



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids WinterswijkRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: