fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Bakker Ulrum LMB B.V.

  Nieuwstraat 1-2 (In de buurt)
  9971AT   Ulrum
  Telefoon: 0595 405060

  Website:


Bakker Ulrum BV is een familiebedrijf dat met vele jaren van ervaring en kennis uitgegroeid is tot een veelzijdig landbouwmechanisatie bedrijf in het hoge noorden van de provincie Groningen. Als officieel dealer van New Holland levert Bakker Ulrum BV tractoren, maaidorsers, persen en verreikers. Daarnaast vertegenwoordigen wij o.a. de merken Amazone, Dücker, Krone, Kuhn, Miedema, Strautmann en Veenhuis. Het gehele programma kunt u vinden onder het kopje leveringsprogramma.



Met ruim 45 medewerkers en vestigingen in Ulrum, Midwolda en Oldenzijl zijn we in staat om u vakkundig en snel van dienst te zijn. Wij staan voor u klaar met jong en gedreven medewerkers welke voortdurend worden bijgeschoold en allemaal in het bezit zijn van een VCA diploma. Met onze goed uitgeruste servicewagens kunnen we bij u ter plaatse eventuele mankementen verhelpen. In geval van grotere calamiteiten beschikken we over een vrachtwagen met dieplader om transport richting de werkplaats te kunnen bewerkstelligen.


Bakker Ulrum is een landbouwmechanisatie bedrijf dat al sinds 1884 bestaat.
Het begon als wagenmakerij dat zich langzaam uitbreidde tot een landbouwmechanisatie bedrijf zoals het nu nog steeds bestaat.

In 1924 werd het contract getekend met Ford en daarmee zijn wij een van de oudste dealers van Nederland.
Begin zestiger jaren zijn we importeur geworden van Claas maaidorsers en persen. Doordat Ford en Fiat samen zijn gegaan met New Holland eind tachtiger jaren hebben we de keuze gemaakt om het complete programma van New Holland te gaan leveren.

In 1972 is de vestiging Midwolda erbij gekomen en in 1992 is Lourens Landbouwmechanisatie te Oldenzijl overgenomen.
Met deze drie vestigingen hebben we dus een zeer goede dekking in de provincie Groningen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids UlrumRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: