fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Riemens Mechanisatie B.V.

  Axelsestraat 19 (In de buurt)
  4576RM   Koewacht
  Telefoon: 0114 650610

  Website:


Riemens Mechanisatie BV bestaat uit 2 bedrijven. Het hoofdbedrijf is gevestigd in IJzendijke (links). In IJzendijke werken 8 monteurs in vaste dienst. De werkplaats wordt geleid door chef werkplaats Francois Pijcke. Reparatie op locatie is vanuit IJzendijke mogelijk met 3 goed ingerichte service bussen. Voor snelle diagnose wordt onder andere gebruik gemaakt van een diagnose laptop en het Shell test/keuringsstation. De monteurs worden jaarlijks doormiddel van scholing goed op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied. In het magazijn zijn de heren Gilles van der Slikke en Sjaak de Hullu U graag van dienst voor vragen over onderdelen of tuin&park machines. De centrale administratie wordt in IJzendijke bijgehouden door Bertrand Vael.
Riemens Mechanisatie BV heeft 2 vaste vertegenwoordigers in dienst. Alf Waatjes is aanspreekpunt voor West Zeeuws-Vlaanderen en West-Vlaanderen (Belgiƫ). Pieter Vereecken is aanspreekpunt voor Oost Zeeuws-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (Belgiƫ).

Het filiaal van Riemens Mechanisatie BV is gevestigd in Koewacht (rechts). Op het filiaal werken 5 monteurs in vaste dienst. De werkplaats wordt geleid door chef Adrie Meesen. Voor service en reparatie op locatie zijn 2 goed ingerichte service bussen beschikbaar. Het magazijn in Koewacht wordt gevoerd door Sjaak Lybaert. Jaarlijks wordt in het voorjaar een testbaan opgesteld voor het keuren van spuiten. De SKL spuitkeuring wordt zowel in Axel als in IJzendijke georganiseerd.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids KoewachtRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: