fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: BLOEMEN EN PLANTEN

GroenRijk Zevenaar

  Pannerdenseweg 8a (In de buurt)
  6905SE   Zevenaar
  Telefoon: 0316 333538
  Fax: 0316 342198

  Website:
  Email ons.
  BTW Nummer: NL045312667B01


Bij de tuincentra van GroenRijk kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om je tuin en huis naar eigen smaak in te richten. Wij bieden je een breed assortiment voor buiten en binnen. Daarnaast is GroenRijk specialist op het gebied van groen, vijvers en woondecoratie. Ook kun je bij ons terecht voor al je (huis)dierbenodigdheden.

GroenRijk heeft momenteel een kleine 50 aangesloten familiebedrijven door geheel Nederland. De zelfstandige ondernemers hebben ‘groene’ passie voor het vak en opereren met één landelijk herkenbaar gezicht op de markt.

Onze ondernemers beschikken over verstand van (groen)zaken en hebben service, beleving en een compleet assortiment voor de klant hoog in het vaandel staan. Dit onderscheidt GroenRijk van de andere tuincentrumketens. Met zijn allen willen we het leven in tuin en huis te veraangenamen en hierbij staat groen centraal.
De formule GroenRijk is in 1992 ontstaan en is sindsdien een succesvol groeiende organisatie. Tegenwoordig valt de licentie om de formule GroenRijk te exploiteren onder Garden Retail Services. Garden Retail Services B.V. is de grootste full service organisatie voor tuincentra in de Benelux, ca. 300 tuincentra in Nederland en België zijn aangesloten.
GroenRijk wil kennis met u delen
GroenRijk is KennisRijk! De ondernemers die bij GroenRijk zijn aangesloten hebben hun wortels in het groen liggen. Veel bedrijven komen voort uit kwekerijen en hoveniersactiviteiten. Deze specialistische kennis, afgestemd op de ontwikkelingen in de markt, vertaalt zich binnen de formule in vijf Rijken.
BuitenRijk
Alles voor tuin en balkon, zoals planten en bomen, potterie, tuinmeubilair, barbecues en accessoires. Ook de tuinwinkel kunt u hier vinden met o.a. gereedschap, bemesting en gewasbescherming. Daarnaast biedt de GroenApotheek diverse oplossingen met producten voor veel voorkomende problemen die je in de tuin of op het balkon kunt tegenkomen.
BinnenRijk
Groot assortiment binnenplanten en potterie.
SfeerRijk
Woonaccessoires om het interieur naar smaak te stijlen.
WaterRijk
Alle materialen om een vijver aan te leggen en te onderhouden, zoals waterplanten, filters, pompen, vijverfolie, vijvervissen en waterornamenten.
DierenRijk
Alle benodigdheden om dieren te kunnen onderhouden en verwennen. Een aantal tuincentra verkoopt knaagdieren, vogels en aquariumvissen.*
* DierenRijk is niet in alle tuincentra aanwezig.

Daarnaast kunnen de klanten profiteren van onze voordelige huismerkproducten. Bij een aantal van onze tuincentra vindt u ook horecagelegenheden, snijbloemen, hout- en steenproducten en sommige ondernemers verkopen vuurwerk en / of verrichten hovenierswerkzaamheden.
Kortom, een volledig en kwalitatief assortiment binnen diverse prijssegmenten om de klant zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ZevenaarRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: