fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Payrollen

  Burgwal 87 zwart (In de buurt)
  2011 BC Ha   haarlem

  Website:
  Email ons.


Payroll Haarlem

Payroll Haarlem is een initiatief van Dubbel U en is in 1999 gestart met payrollen voor haar eigen horecagelegenheden. Voor Payroll Haarlem was in die tijd de flexibiliteit van payrollen de voornaamste reden om met Payroll Horeca te starten. In de beginperiode bleek dat er ook diverse andere branches grote voordelen konden behalen met payrollen. Dat is de reden dat Payroll Haarlem zich niet specifiek heeft toegelegd op Payroll Horeca, maar ook actief zijn voor andere branches.

Payrollen interessant voor vele organisaties

Payroll Haarlem is interessant voor iedere organisatie dat personeel in dienst heeft. Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is, in welke branche u werkt, hoeveel uren uw werknemers werken en of ze tijdelijk of in vaste dienst zijn. Iedere organisatie kan in principe gebruik maken van payrollen.

De voordelen van Payroll Haarlem

Payroll Haarlem neemt alle vervelende, ingewikkelde en tijdrovende administratieve handelingen voor u uit handen. Doordat Payroll Haarlem de personeelsadministratie efficiƫnt inzet en lagere lasten heeft door de grote inkoopkracht, zullen de totale personeelskosten afnemen. Bovendien loopt u niet het risico dat uw werknemers (langdurig) ziek worden en u het loon moet doorbetalen. Zo kunt u bij payrollen altijd zorgen voor vervangend personeel, zonder dat u dubbele personeelskosten moet betalen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid voorop

Bij Payroll Haarlem bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ieder halfjaar wordt onze bedrijfsvoering getoetst door de Stichting Normering Arbeid (SNA) voor de NEN 4400-1 certificering. Deze certificering is de norm van betrouwbaarheid, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids haarlemRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: