fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Fysio- Aktief

  Ampereweg 3-5 (In de buurt)
  3442 AB   WOERDEN
  Telefoon: (06) 238 469 14

  Website:
  Email ons.


Ik ben in 1982 afgestudeerd als diƫtist aan de Academie De Laan in Den Haag. Na het afronden van deze HBO-opleiding heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt en in 2000 ben ik gestart met mijn eigen praktijk: Hester Viveen Voeding op Maat. In het dagelijkse leven probeer ik een balans te vinden tussen mijn drukke werkleven - mijn gezin met 2 kinderen op het voortgezet onderwijs - en voldoende ontspanning door te sporten en te wandelen met mijn Berner Sennenhond Youp. Het is voor mij vanzelfsprekend dat voeding ook mijn hobby is.

Ik zie een gezonde voeding als een basis voor een gezond leven. Natuurlijk bent u afhankelijk van de gevoeligheid in de genen om een bepaalde ziekte te ontwikkelen. Een gezonde voeding kan er wel toe bijdragen dat een ziektebeeld niet of in mindere mate optreedt. Ik vind het altijd een prestatie als veranderingen in de voeding leidt tot minder klachten of tot gebruik van minder medicijnen. Mooie voorbeelden hiervan zijn een beter herstel na een heup- of knieprothese, minder klachten bij een spastische darm of wat te denken van minder medicijngebruik bij verhoogd cholesterol of diabetes? Ook preventief kunt u natuurlijk aan de slag gaan met overgewicht om de kans om gezondheisproblemen te verkleinen.
Iedere stap ter verbetering van de voeding is er 1 in de goede richting. Het hoeft zeker niet altijd 100% goed te zijn om te komen tot verbetering. Zeker in onze Westerse samenleving waarin voeding veel geassocieerd wordt met gezelligheid en op talrijke plaatsen te koop is, kunnen we voeding niet alleen zien als basisbehoefte.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids WOERDENRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: