fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Marije Langen Diëtetiek

  Croesinckplein 24-26 (In de buurt)
  2722 EA   ZOETERMEER
  Telefoon: (06) 213 929 00

  Website:
  Email ons.


Waarom gaat iemand naar de diëtist?! Veel mensen denken nog steeds dat diëtisten alleen cliënten behandelen die problemen hebben met een te hoog gewicht. Maar er zijn meerdere onderwerpen die door een diëtist kunnen worden behandeld. Ook bij sportvoeding, ziekten en andere gezondheidsproblemen kan een aangepaste voeding nodig zijn. Bij onder andere de volgende onderwerpen kan er een voedings- en/of dieetadvies worden gegeven:

- Hart- en vaatziekten;
- Vegetarische voeding;
- Verhoogd cholesterolgehalte;
- Diabetes Mellitus;
- COPD;
- Over- en ondergewicht;
- Voedselallergieën en voedselovergevoeligheid;
- Voeding voor kinderen;
- Maag- en darmklachten;
- Kanker;
- Bloedarmoede;
- Voeding tijdens of na de zwangerschap;
- Gezonde voeding;
- Sportvoeding

Naast een voedings- of dieetadvies kan ook een beweegadvies van toepassing zijn op u. ‘Marije Langen Diëtetiek’ werkt in Leiden samen met ‘(Sport) Fysiotherapiepraktijk Erik van Putten’ en het sportbedrijf ‘Lucky Gym’. Ook werkt 'Marije Langen Diëtetiek' samen met Fysiotherapiepraktijk Schoutenhoek in Zoetermeer.

Wanneer blijkt dat u graag wilt sporten of bewegen en dit niet of nauwelijks mogelijk is, kunt u terecht bij de fysiotherapeuten van ‘(Sport) Fysiotherapiepraktijk Erik van Putten’ en 'Fysiotherapiepraktijk Schoutenhoek'. Samen met de fysiotherapeuten kunt u dan een beweegplan opstellen. '(Sport) Fysiotherapiepraktijk Erik van Putten' is aangesloten bij het Olympisch Netwerk Haaglanden / Zuid-Holland.

Ook kunt u gebruik maken van de fitness- en boksconditietrainingen bij sportbedrijf ‘Lucky Gym’. Tijdens de fitness of bokstraining kunt u persoonlijke begeleiding krijgen wanneer u dit op prijs stelt.
Deze trainingen worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief wanneer u wordt doorgestuurd door ‘Marije Langen Diëtetiek’.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ZOETERMEERRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: