fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Rivas Zorggroep

  Fortuijnplein 13a (In de buurt)
  2964 BE   GROOT-AMMERS
  Telefoon: (0900) 84 40

  Website:
  Email ons.


Dieetadvies

Rivas heeft een team van diëtisten die u een deskundig en verantwoord dieetadvies kunnen geven. Of het nu gaat om aangepaste voeding bij een allergie, speciale diëten of gewichtverlies. De diëtist begeleidt u bij het opvolgen van het dieetadvies en ondersteunt en stimuleert u om de gegeven dieetadviezen in praktijk te brengen.

Intakegesprek
Tijdens het eerste gesprek, dat ongeveer 45 minuten duurt, verzamelt de diëtist informatie. Dit gaat onder andere om uw klachten, eetgewoonten, persoonlijke omstandigheden. Maar ook om uw motivatie, wensen en verwachtingen en eventueel medicijngebruik. In onderling overleg stellen we met u een behandelplan en een dieetadvies op.

Begeleiding
U overlegt met uw diëtist welke begeleiding het beste bij uw past. Begeleiding is mogelijk door middel van consulten tijdens het spreekuur, telefonisch, via de e-mail, sms of een combinatie hiervan. Wellicht heeft u meer baat bij een groepsbehandeling.

Afspraak maken
U kunt een afspraak maken voor het spreekuur van de diëtist op één van de vele locaties bij u in de buurt. Een deskundig en medisch verantwoord advies staat bij ons voorop. Wilt u liever thuis bezocht worden dan kan dat ook.

Bel voor een afspraak of meer informatie met Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief).

Kosten en vergoedingen
De kosten van een consult bedragen € 59,- per uur. Veel aanvullende verzekeringen komen u tegemoet in de kosten. Neem voor meer informatie contact op met uw verzekeraar.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids GROOT-AMMERSRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: