fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: BANKEN

G.W.K.

  Stationsplein 21 (In de buurt)
  9726 AE   Groningen
  Telefoon: (050) 313 64 87


GWK Travelex - Specialist in vreemde valuta, contante betalingen en money transfers

Producten:
- Vreemde valuta en travellers cheques kopen of verkopen
- Rekening contant of met pin betalen
- Geld versturen naar en ontvangen uit het buitenland met Western Union
- Internationale telefoonkaarten
- Beltegoed voor een mobiele telefoon
- Auto export
- Reisverzekering afsluiten

Internationale Zakelijke Betalingen
Travelex is ‘s werelds grootste niet-bancaire aanbieder van commerciële grensoverschrijdende betalingsservices. Travelex biedt internationale betalingsdiensten aan voor bedrijven en particulieren, met producten bestaande uit meerdere valuta spot contracten, forward contracten en opties. De Internationale Zakelijke Betalingen divisie is ontstaan uit de fusie tussen Ruesch International, aangekocht in 2007, en Travelex’s Commercial Foreign Exchange (CFX) divisie.

Retail
Travelex is 's werelds grootste retail specialist op het gebied van vreemde valuta, met meer dan 700 retail vestigingen, voornamelijk op vliegvelden en toeristische locaties. Travelex verkoopt bankbiljetten, andere vreemde valuta en reisgerelateerde producten en diensten aan consumenten ten behoeve van zakenreizen of vakantie.

Outsourcing
Travelex biedt outsourcing aan van vreemde valuta's om te voorzien in de behoefte daaraan bij financiële instellingen en reisorganisaties, maar zorgt ook voor de individuele bestellingen van hun klanten. De producten en diensten die Travelex aanbiedt, zijn inclusief bankbiljetten, het verzorgen van grote orders van papiergeld, de uitgifte van verzekeringspolissen en het verstrekken van prepaid cards.

De Travelex Group werkt via werkmaatschappijen en vestigingen in vier regio's: Europa, het Midden Oosten, India en Afrika (EMEA); Amerika; Azië en Oceanië & Japan.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.comPlaatsgids GroningenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: