fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Woonzorgcentrum 't Hamersveld

  Asschatterweg 24A (In de buurt)
  3831JR   Leusden
  Telefoon: 033-4692800

  Website:
  Email ons.


Zorgorganisatie Beweging 3.0 kent een breed scala aan activiteiten op het gebied van wonen, zorg en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Ruim 3.000 mede-werkers en 1.600 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze klanten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg en maatschappelijke zorg en dienstverlening. Vanuit tien woonzorgcentra en vijf verpleeghuizen, verpleeghuis-dependances, diverse thuiszorglocaties, dagcentra en steunpunten in de regio.

Onze Beweging
Nederland wordt de komende jaren aanzienlijk grijzer, wijzer en zelfbewuster. We willen zo plezierig mogelijk leven en wonen. Op de plek die het best past bij de levensfase waarin we ons bevinden, met de best denkbare zorg, hulp of begeleiding. Daar hoort ondersteuning bij van een organisatie die meebeweegt met de vraag en behoeften van de klant. Dat is precies wat Beweging 3.0 doet.

Ons doel
Zorg is in beweging en vraagt om beweging. Beweging 3.0 wil goede zorg met aandacht bieden en heeft één helder doel voor ogen: het leven van haar klanten zo aangenaam mogelijk maken. Met de best passende zorg, maatschappelijke ondersteuning en hulp, passende woonconcepten, diensten en services.

Onze visie
Zorg wordt anders. Mensen willen steeds langer zelfstandig blijven wonen. Met zorg, die aansluit bij hun individuele wensen.
Beweging 3.0 biedt individuele zorg, die meebeweegt met de persoonlijke leefomstandigheden van de cliënt. Dat is de visie van Beweging 3.0.

Beweging 3.0 is voortdurend in beweging op zoek naar nieuwe diensten, zorg- en woonvormen, nog betere service, nog meer kennis. We willen wonen, zorg, welzijn en gezondheid met elkaar verbinden. We zijn een organisatie in beweging. Voor u.

Bij onze visie horen twee kernwaarden. Zij vormen de uitgangspunten voor ons beleid, voor onze zorg. Deze kernwaarden zijn: betrokken en professioneel.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids LeusdenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: