fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Het Marius ten Catehof

  Bolestein 22-26a (In de buurt)
  1081 CT   Amsterdam
  Telefoon: 088-9210167

  Website:
  Email ons.


Het Marius ten Catehof ligt in Buitenveldert in stadsdeel Zuid in Amsterdam. Het wooncentrum telt 312 tweekamerwoningen, verdeeld over drie torenflats van negen verdiepingen en één laagbouwflat van vier verdiepingen.


1 / 3Diashow



In de laagbouwflat zijn ook op de begane grond woningen. In het Marius ten Catehof heeft iedere torenflat een eigen gemeenschappelijke ruimte. In de laagbouwflat is een grote recreatieruimte. Als bewoner kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimten, de logeerkamer en wasserette. In het wooncentrum is een bewonersconsulent en een activiteitenbegeleidster werkzaam.

De woningen
Er zijn twee woningtypen. De oppervlakte van de woningen is gemiddeld 40m². Alle woningen kunnen aangsloten worden op een 24-uurs alarmeringssysteem.

Huurprijzen en servicekosten
De netto huurprijs van de woningen is vanaf 345,35 euro per maand. De servicekosten zijn gemiddeld 101,01 euro per maand. Prijzen per 1 juli 2011.

Inschrijving & toewijzing
De woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. Belangstellenden dienen zich als woningzoekende in te schrijven bij WoningNet. Vrijgekomen woningen worden aangeboden in het WoningNet Magazine en op http://www.woningnet.nl/. Voor meer informatie over inschrijvingen bij WoningNet: telefoonnummer 0900 - 202 30 72 (0,10 eurocent per minuut), bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AmsterdamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: