fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: AANNEMERS

Bert Brinkman Aannemersbedrijf BV

  Middeldijk 6 (In de buurt)
  7711 CB   Nieuwleusen
  Telefoon: 052 948 3355
  Fax: 0529484002

  Website:


Bert Brinkman BV

Aannemersbedrijf Bert Brinkman bv is een specialist op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en bouwkundige schades. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan water-, inbraak-, storm- en brandschades.

Ook voor nieuwbouw, verbouw en renovatie kunt u bij ons terecht. Wij werken onder bouwgarant, zijn een erkend opleidingsbedrijf en lid van Bouwend Nederland.

Braak en brandschades

Mensen die te maken krijgen met brand-, water- of stormschade aan hun opstal, denken in eerste instantie vaak: hoe komt dit ooit weer goed? In zo’n geval kunnen wij de schade repareren en de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij voor onze rekening nemen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met bouwkundige schades en kunnen deze op vakkundige wijze herstellen. Zo zorgen we ervoor dat alles weer in oude staat hersteld wordt. Wij verzorgen bovendien de bouwaanvraag naar de gemeente, de constructieberekening en de EPC-berekening. Ook de samenwerking met elektricien, loodgieter en/of schilder nemen wij voor onze rekening. In goed overleg met alle betrokken partijen regelen wij de zaken en zorgen we voor een correcte afhandeling.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids NieuwleusenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: