fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Fitnesscentrum Voorweg

  Voorweg 107 (In de buurt)
  2716 NH   Zoetermeer
  Telefoon: +31-79 351 1598

  Website:


Fitness in Zoetermeer

U zoekt een fitnesscentrum in Zoetermeer? U vindt Fitnesscentrum Voorweg in Zoetermeer bij randstadrail halte Voorweg in de wijk Meerzicht. Fitness voor een mooier figuur, gewichtsreducering en stabilisering of gewoon ontspannen bewegen voor een gezonder en fitter leven.
Fitness met begeleiding

Fitnesscentrum Voorweg bestaat al meer dan dertig jaar in Zoetermeer. We onderscheiden ons niet alleen van andere fitnesscentra in de regio door de nieuwste Nessfit apparatuur en deskundige begeleiding, onze klanten waarderen vooral ook de persoonlijke aanpak en gezellige sfeer in het fitnesscentrum. Fitnesscentrum Voorweg biedt haar klanten deskundig advies dat verder gaat dan beweging en dieet. In ons centrum kunt u bovendien terecht voor personal training, groepslessen en begeleiding bij het halen van uw doelstellingen. Gezonde beweging voor iedereen: wij proberen voor alle klanten een fitnessprogramma op maat te maken.

Abonnementen

Bij Fitnesscentrum Voorweg hebben we diverse abonnementen voor verschillende doelstellingen. Het is belangrijk vooraf te bepalen wat uw specifieke doel is en waarom u wilt bewegen. Er zijn abonnementen voor prive fitness, personal training, groepslessen voor vrouwen, groepslessen voor ouderen, jongeren, vrij fitness en combinatiemogelijkheden. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze van een abonnement dat bij u past.

U kunt al dagelijks bij ons sporten vanaf 27,50 per maand.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ZoetermeerRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: