fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: AUTOMATERIALEN

Heuts automaterialen

  Broekhin noord 78 (In de buurt)
  6042 EE   Roermond
  Telefoon: 045 5222525

  Website:


Heuts - Mobiliteit & Vrije tijd

Het in 1965 opgerichte Heuts heeft zich van specialist in de automaterialen markt ontwikkeld tot een organisatie die complete oplossingen biedt op het vlak van mobiliteit en vrije tijd. Het bedrijf telt ruim 400 medewerkers, een eigen callcenter, reclamebureau en automatiseringsafdeling en heeft 14 vestigingen in Limburg en het zuidoostelijke deel van Noord – Brabant. Het hoofdkantoor, gevestigd in Hoensbroek, vormt samen met het nabijgelegen distributie centrum het kloppend hart van Heuts.

Mobiliteit

Heuts is een belangrijke speler in de Limburgse en Brabantse automotivewereld. Tot onze klanten behoren tal van garages, autodealers en aanverwante bedrijven. Heuts ondersteund ook de volgende werkplaatsformules: Autofit, Vakgarage, Bosch Car Service, Profile Tyrecentre, 1 2 3 Autoservice en het nieuwe Autocrew.

Verder is Heuts onlangs toegetreden tot het bandenconcept ‘tyreteam’ alwaar door een 5-tal partners landelijke dekking wordt gegeven aan een uiterst breed bandenprogramma.

Het Heuts assortiment omvat niet alleen auto-onderdelen en gereedschap maar richt zich op alles wat met mobiliteit & vrije tijd te maken heeft. Ook de consument kan bij Heuts terecht voor een breed assortiment; van aanhangwagens t/m zwembaden en van fietsen t/m barbecues, Heuts heeft het allemaal. Dit assortiment kunt u vinden in een van onze vestigingen of in onze vernieuwde webshop.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.comPlaatsgids RoermondRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: