fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


SkinVision Specialist in Huiverbetering & Huidverzorging

  Mossel 18 (In de buurt)
  8271 KN   IJsselmuiden
  Telefoon: +31-38 363 6634

  Website:
  Email ons.




Huidproblemen, zoals acne, roodheid, vlekjes of andere oneffenheden? Steeds meer last van fijne lijntjes en rimpels? Al 15 jaar help ik mijn klanten met het verzorgen en verbeteren van de huid. Met natuurlijke producten, effectieve behandelingen en de nieuwste bewezen technieken verbeterd uw huid snel en zichtbaar.

Uw huid is uniek! Met de unieke SkinConcept methode, staan uw wensen voorop en u krijgt persoonlijke begeleiding. Als u de stap naar de dermatoloog of chirurg te ver vind gaan, meer resultaat wenst dan een behandeling in een gewone schoonheidssalon, uw huid op lange termijn mooi en gezond wil houden, dan bent u bij de huidspecialiste op het juiste adres!

Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste en huidspecialiste onderscheid Karin zich door uitgebreide kennis over huidverbetering, huidverjonging, biologische huidverzorging, samenwerking met voedingsdeskundige, ziekenfondsvergoeding en een breed scala aan behandelingen.

Bent u klaar voor een mooiere huid? Vul het onderstaand formulier in en maak een afspraak voor een kennismakingsbehandeling, met je persoonlijke wensen krijg je een passende oplossing voor een stralende huid.

Tot ziens bij SkinVision!

Uw huidspecialiste Karin Steen Redeker



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids IJsselmuidenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: