fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ASSURANTIEN

De Niet Assurantiën

  Nijverheidsweg 4a (In de buurt)
  7921 JJ   Zuidwolde (Dr.)
  Telefoon: 0528 231414
  Fax: 0528-221365

  Website:
  Email ons.


De Niet Assurantiën is opgericht in 1995 en richt zich met name op de provincies Drenthe en Overijssel.

Als volledig onafhankelijk assurantiekantoor zijn wij niet verbonden aan welke maatschappij of geldverstrekker dan ook.

Rekening houdend met kosten, voorwaarden, uw huidige en toekomstige financiële positie en persoonlijke of bedrijfsmatige plannen maken wij een selectie van het aanbod dat voor uw situatie het meest passend is. Op deze wijze vervaardigen wij voor u een aantrekkelijk en op maat gesneden plan, dat uiteraard volstrekt objectief en betrouwbaar is.

Onze brede kennis en jarenlange ervaring vormen de basis van ons succes. Nieuwe klanten komen in de meeste gevallen op aanbeveling van bestaande klanten binnen. Dat zegt veel over de kwaliteit van onze dienstverlening maar ook over onze persoonlijke aandacht en de vertrouwensrelatie die wij met onze klanten hebben.

Voor vragen op het gebied van verzekeren, hypotheken, pensioenen en overige financiële diensten kunt u altijd vrijblijvend bij ons terecht. Want de start van een goed financieel plan begint bij het juiste advies. En dat geven wij graag en vrijblijvend op ieder gebied. Aan zowel particulieren als bedrijven. Of, zo u wenst, komen wij naar u toe. Een telefoontje is voldoende voor een ontmoeting waar u nu en in de toekomst van profiteert.

Voor veel klanten verzorgen wij een breed pakket aan financiële dienstverlening. Bijvoorbeeld een pakketpolis voor alle verzekeringen, een hypotheek, een pensioen en een fiscaal advies. Volledig op elkaar afgestemd en daardoor niet alleen bijzonder effectief maar ook voordelig. Door ons financiële overzicht kunnen wij een op maat gesneden advies geven voor de totale financiële planning.

Want alles in één hand werkt beter en voordeliger!



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Zuidwolde (Dr.)Restaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: