fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Kappers Kapsalons

Marjan Kapsalon en Annerlie Schoonheidssalon

  Dorpssstraat 20 (In de buurt)
  3981 EB   Bunnik
  Telefoon: +31-30 656 5022

  Website:


Na 13 jaar is Marjan met de kapsalon en Annerlie met de schoonheidssalon verhuisd van de Molenweg naar de Dorpsstraat in Bunnik. De salon is groter geworden, maar het moest wel een huiselijke sfeer blijven.

Als u binnen komt kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie aan de wachttafel plaats nemen. Hier kunt u rustig bij de openhaard de krant lezen of even op internet.

Naast alle behandelingen die u verwacht van een kapsalon, hebben wij meerdere aanvullende behandelingen om u er top uit te laten zien. Voor de kapsalon werken wij met het merk Davines en voor de schoonheidssalon werken wij met Hannah en Lookx. Deze merken zijn allemaal gebaseerd op natuurlijke producten. Deze merken zijn telkens bezig om zich te vernieuwen met nieuwe producten welke u bij ons kunt kopen.

Speciaal voor de kinderen hebben wij een kinderhoek, waar u kind geknipt wordt terwijl hij of zij een leuke film kan kijken. En ook dan kunt u zelf rustig plaats nemen aan de wachttafel met een heerlijk kop koffie.

Kortom, wij hebben er alles aan gedaan om u in een fijne sfeer totaal te verwennen in onze nieuwe salon. Graag nodigen wij u uit om dit zelf te komen ervaren en te bepalen of onze uitdaging ook voor u geslaagd is.

Met vriendelijke groet,
Marjan en Annerlie



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BunnikRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: