fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ARTSEN

Bos, Antonie v.d.

  Laan van Vollenhove 812 (In de buurt)
  3706AA   ZEIST
  Telefoon: 030 6930630

  Website:
  Email ons.


De Aycronto diagnose en therapie houdt zich bezig met het onderzoek naar de eigenschappen van energievelden, energie soorten en energie stromingen. Er wordt gewerkt volgens een specifieke methode en deze nieuwe benadering is gebaseerd op oude gegevens uit meerdere kennisculturen zij wordt gecombineerd met het westerse denken.

In deze praktijk wordt gewerkt met meerdere peilers:
De klassieke Chinese hogeschool geneestkunst met haar regels, begrippen en therapievormen.
De Tibetaanse geneeskunst met haar regels, begrippen en voorschriften.
De "Elektro-Akupunktur Diagnostik" volgens Dr. R. Voll uit Stuttgart met zijn onderzoeksmethoden en therapie mogelijkheden.
De auriculo-medicinæ; een vorm van ooracupunctuur, ontwikkeld door docteur Paul Nogier uit Lyon.
Het (neuro-)pathofysiologische denken uit de Westerse geneeskunde.

Uit deze benaderingswijzen zijn de meest resultaathebbende delen overgenomen en geïntegreerd. Deze geïntegreerde onderzoekmethode heet Aycronto® diagnostiek en therapie.

Aycronto diagnose en therapie in het kort
Aycronto® diagnose houdt zich bezig met het onderzoek naar de eigenschappen van energievelden, energie soorten en energie stromingen.Net als in de basisfilosofie van de traditionele Chinese geneeswijze hangt bij de methode Aycronto diagnose en therapie alles met elkaar samen en het gaat om het leggen van verbanden. Het gaat om het herstellen van de natuurlijke (energetische) balansen in de mens. Het geheel terug is te voeren op de balans in het functioneren van het vegetatieve en centrale zenuwstelsel.

Aycronto® diagnose en therapie is gebaseerd op een, gewogen, reproduceerbare diagnose, met een logisch opgebouwde therapie. Met Aycronto® diagnose en therapie kunnen patiënten worden geholpen met klachten als chronische moeheid, voedselovergevoeligheden, eczeem, uitslag, weerstand problemen, chronische verkoudheid, chronische sinusitis, astma, hoofdpijn, migraine, hormonale klachten, anorexie, fibromyalgie en andere pijnklachten, verschillende vormen van reuma, darmontstekingen, colitis, zieke van Crohn, spijsverteringsproblemen, auto-immuun aandoeningen, nervositeitsklachten, angsten, overspanning, burn-out, extreme overgangsklachten en tal van andere aandoeningen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ZEISTRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: