fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Speelparken

De Ballebak Nederland bv

  Bentweg 14/a (In de buurt)
  2391 JH   Hazerswoude dorp

  Website:


Kinderspeelparadijs De Ballebak
De Ballebak biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De Ballebak beschikt binnen over één van de grootste speelstructuren van Nederland met waanzinnig speelplezier. In De Ballebak vind je onder andere springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding.

De speeltuin is ingedeeld in twee aparte gedeeltes. Een wat kleiner gedeelte voor de leeftijd van 1 t/m 4 jaar en een groter gedeelte voor de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Dus de peuters kunnen ongestoord spelen in hun eigen speelgedeelte.

Bij droog weer is ook de buitenspeeltuin geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven op één van de vele andere speeltoestellen.

Veilig spelen
Alle speeltoestellen van De Ballebak voldoen aan de Europese norm en zijn daardoor uitermate veilig. Doordat we onze speeltuin maandelijks laten inspecteren en meteen de ballen laten reinigen, blijft die veiligheid gewaarborgd.

Ouders en begeleiders mogen gratis naar binnen
Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. De opzet van ons kinderspeelparadijs geeft een goed overzicht over de diverse speeltoestellen en de spelende kinderen.

Arrangementen
De Ballebak is toegankelijk voor losse bezoekers. Wil je met een grote groep komen of wil je je verjaardag bij ons komen vieren dan kun je gebruik maken van één van onze arrangementen.

Verjaardagsfeestje
Het feestje van het jaar is jouw feestje! Iedereen zal het er nog lang over hebben. De hele dag heerlijk spelen met al jou vriendjes. Bij je eigen verjaardagsfeest krijg je een eigen feestpagina. Nodig via de mail je vriendjes en vriendinnetjes uit en zet na het feestje je foto's op je feestsite! En je kan je eigen magazine maken.


Peuterarrangement
Een Peuterarrangement is voor losse bezoekers maar ook zeer geschikt voor grote groepen peuters zoals peuterspeelzalen en kinderdagverblijven.

Schoolreis en Groepsarrangement
Voor grotere groepen kinderen is er een Groepsarrangement en voor scholen een Schoolreisarrangement.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Hazerswoude dorpRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: