fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ANTIQUARIATEN

Joost Baakman B.V. Decoratie groothandel

  Ettensestraat 50 (In de buurt)
  7061 AC   Terborg
  Fax: 0315-396965

  Website:


Als internationale groothandel koopt en verkoopt Joost Baakman B.V. decoratie artikelen en meubelen. Onze showroom/verkoophallen beslaan een oppervlakte van circa 6.000 m2. In totaal beschikken wij over een oppervlakte van ongeveer 27.000 m2.

We werken met het cash & carry systeem. Door rechtstreeks bij de fabrikanten in te kopen en dankzij een doeltreffende organisatie zijn wij in staat ons lage prijzenbeleid te handhaven.

Onze producten zijn voornamelijk gebaseerd op antieke modellen uit de verschillende tijdstijlen, zoals Rococo, Art Nouveau, Art Déco, Empire en Barok.

In verkoophal 1 staan hoofdzakelijk decoratieve artikelen en in verkoophal 2 is onze buitenverkoopafdeling voor tuinmeubilair en gietijzeren tuinartikelen. Hier is ook een speciale afdeling voor antiek en brocante.

Onze afnemers komen voor het merendeel uit de groothandel en de detailhandel, maar interieurontwerpers en horeca-inrichters weten ook ons bedrijf te vinden.

Ons bedrijf staat bekend om de eenvoudige manier waarop wij zaken doen. We hebben veel afnemers die al meer dan 25 jaar bij ons komen. De verse koffie staat altijd klaar met een glimlach!



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids TerborgRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: