Wang Hai Chinees Specialiteiten Restaurant

Strandweg 157
Den Haag
Telefoon: +31-70 352 4783
Soort: ChineesBeoordelingen:

Jan de Vires was hier in juli 2009 met 2 personen, betaalde € 49.00 en schrijft:
Ik heb nog nooit zo slecht gegeten als daar! Het zgn buffet werd nauwelijks bijgevuld en je moet de rijst van de bodem schrapen. Ook liep er een kakkerlak binnen in het restaurant. De ober deed niet eens moeite om hem onopvallend plat te trappen. Nooit meer dus!
Cijfer: 3

M. Schutter was hier in augustus 2008 met 2 personen, betaalde € 45.00 en schrijft:
Het restaurant ziet er op zich heel leuk uit, het uitzicht is heerlijk. We waren dan ook heel blij een tafeltje bemachtigd te hebben. Zo blij als we waren toen we aankwamen, zo verbijsterd waren we toen we het restaurant verlieten. Dit is echt een afrader. Het soort restaurant dat Chinese restaurants een slechte naam geeft. Laat me bij het belangrijkste beginnen: het eten. Ik ben niet eens erg kritisch, maar hier was de kwaliteit echt om te huilen. De gerechten hadden totaal geen smaak en waren bremzout. Het is gissen naar het waarom van de slechte smaak, maar misschien geen verse ingrediƫnten? De kuluyuk bijvoorbeeld waren zoutige balletjes in een saus die alleen uit een potje kon komen. De andere gerechten idem dito. Bediending was wel vriendelijk, maar niet klantgericht. Eerst 20 minuten op het eerste drankje gewacht. Toen moesten we nog om de kaart vragen. Die was er na 20 minuten nog niet, zodat ik hem zelf maar ging ophalen. Het warmhoudplaatje werd niet aangestoken. We dachten dat de ober een aansteker ging halen, maar halverwege de maaltijd was hij nog niet terug. Toen hij eindelijk kwam, waren wij bijna klaar (tja, natuurlijk hebben we het wel gegeten, over eten moet je niet te moeilijk doen) en het eten inmiddels steenkoud. Toen de rekening kwam, zagen we dat er voor het ene potje thee 7,50 in rekening was gebracht. We dachten dat het bij het menu hoorde, maar goed. Maar 7,50! In ieder normaal Chinees restaurant krijg je het er gewoon bij of brengen ze 2, hoogstens 3 euro in rekening. Al met al een afrader. Sla dit restaurant gerust over!
Cijfer: 4

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2019 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997