Pizzeria Venezia

Wattstraat 26/H
Zoetermeer
Telefoon: +31-79 342 2339
Soort: OnbekendBeoordelingen:

Andre was hier in november 2009 betaalde € 10.00 en schrijft:
Tot twee keer toe heb ik er besteld. Beide keren had ik geen klein geld, alleen maar 50 euro. Beide keren flink problemen mee gehad daardoor. Omdat ik weet dat het problemen kan opleveren voor de koerier, gaf ik duidelijk over de telefoon aan dat ik 50 euro heb en niet kleiner, dus of de koerier genoeg wisselgeld bij zich heeft. Sterker nog, hun verzoeken het in hun eigen folder het aan te geven. \"Geen probleem, zorgen wij voor.\" In beide situaties bijna een uur gewacht op de pizza die al bijna koud was. En dan het financiele probleem, want ze hadden niet genoeg, of zelfs helemaal geen wisselgeld bij zich. Of ik de 50 euro mee kan geven (als onderpand), dan komen ze later wel met het wisselgeld. Nou, nee dus. Willen ze geld zien, komen ze maar met wisselgeld. Daar is voor gevraagd. Geef je de 50 euro af dan ben ik afhankelijk van hun tijd, niet de mijne, wil ik het wisselgeld zien. En niet om naar te klinken, maar ook van hun vertrouwen, in de tijden van tegenwoordig. En zeg nou eerlijk, zolang je 40 euro teveel afstaat voor een pizza, zit je niet lekker op de bank thuis. Ook als het wisselgeld wellicht een uur of langer op zich laat wachten. Dan ga je toch afvragen waar het blijft. Dus qua service, erg laag. Zou tijd worden voor het Amerikaanse systeem. Langer dan 30 minuten? 30% korting. Of bij de betere toko\'s zelfs gratis.
Cijfer: 1

Heidi was hier in september 2007 met 1 personen, betaalde € 7.00 en schrijft:
Om 18.25 bestel je een pizza, om 20.05 uur staat die eikel van een pizzabezorger eindelijk voor je deur. Vraag je of die nog warm is na 1 uur en 40 minuten.... tja dat hoop ik wel..... kansloos. aangezien de honger aanwezig is denk je dan maar snel te betalen on toch te eten.... tja heeft u niet kleiner dan 10 euro, ik kan niet wisselen...?????...!!!!!.... Lekker zeg, ik heb dat zelfs op de site aangegeven!!! kansloos verhaal!!! Hij dus onverrichte zaken met zijn pizza weer vetrokken, goed geregeld, maar ik heb niks te eten gehad, wat een slechte zaak. Bel dan ff dat het langer duurt en neem #%! wisselgeld mee!
Cijfer: 1

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2019 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997