Pancho's Cantina Mexicaans-Mediterraans Restaurant

Rozengracht 20/A
Zaandam
Telefoon: +31-75 615 6350
Soort: Cajun
Deze recensie is zo onrechtvaardig. Wij zijn al meer dan een jaar regelmatig te gast en hebben nooit ook maar iets te klagen gehad. Gelet het taalgebruik van "Yvonne", zal deze wel geen prettige gast zijn geweest. Voor ons nog steeds een goede tent met een goede en evenwichtige prijs/kwaliteit/ambiance verhouding. Ons cijfer, en dan gebaseerd op minimaal 15 bezoeken: een dikke 7Beoordelingen:

Orson Nietes was hier in oktober 2009 met 2 personen, betaalde € 65.00 en schrijft:
Prima gegeten hier. Als vanouds zou ik zeggen, maar ben al een paar jaar niet geweest. Bediening was vriendelijk maar liet soms wat op zich wachten. Dat is ze vergeven, want de zaak zat -op dinsdagavond- tot de laatste plek vol. Met z\'n tweeën kon de bediening het nét aan. Het eten was aan alle kanten dik in orde! Ben blij dat ik, ondanks de slechte recenties hieronder, toch weer ben gegaan. En zoals gezegd: we waren niet de enigen...
Cijfer: 8

Annie was hier in 0 betaalde € 60.00 en schrijft:
Nou ik moet helaas toegeven dat \"Yvonne\" gelijk heeft... Service is daar echt belabberd.... Traag en onbeleefd. Ik heb zo\'n gevoel dat andere recensist personeel is van Pancho\'s Cantina... Ik raad iedereen echt af om daar heen te gaan. Als je naar amsterdam gaat en daar een willekeurige Mexicaans restaurant pak en uitgebreid nataffelt en dan nog trein terug naar zaandam pakt, dat dat nog sneller is dan een drankje te bestellen bij Pancho\'s Cantina
Cijfer: 1

yvonne was hier in april 2008 met 2 personen, betaalde € 54.00 en schrijft:
Wij komen hier al enkele jaren. En de laatste drie keer waren we niet echt te blij. Afgelopen vrijdag opnieuw maar proberen, 17:00 uur open en lekkere trek in de Mexicaan , we kwamen binnen of er plek was en kregen gelijk een grote bek dat ze zelf eerst moeten eten anders vallen ze flauw...?! Prima oke geen probleem we wachten wel, na 15 min. waren ze klaar en kregen we wat drinken, 10 min later de kaart en weer 15 min later mochten we dan wat bestellen. Ons voorgerecht stond al 10 min klaar maar de dames (eigenaar??) hadden het zo druk met kletsen of hun rooster dat de kok uiteindelijk op de bel ramde..na dat het glaasje leeg was hebben we uiteindelijk pas na 3 kwartier !!! het 2e glas mogen bestellen...het eten was redelijk, niet echt warm. De bediening was erg slecht vooral de "oudere" dame (eigenaar of bedrijfsleider??) was een drama, grote bek en alleen met zich zelf bezig hoe geweldig ze niet is..een echt grote TR.T!!! Na de betaling gingen we weg en een prettige avond of een simpele doei kwam er natuurlijk ook niet uit..ze hadden het alweer veel te druk met zelf bevrediging!!! Wij raden de mensen dan ook aan om hier geen euro te gaan uitgeven wat is dit een ballen tent geworden die nog rust op hoe geweldig het ooit is geweest, erg jammer hoor ....weer een top tent naar de klote door 1 persoon!!!!
Cijfer: 5

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2018 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997