Man's Garden Chinees Restaurant

Laan van Wateringse Veld 70
Den Haag
Telefoon: +31-70 329 3145
Soort: Chinees
Wok, Grill, afhalen en bezorgenBeoordelingen:

L.C. Hus was hier in januari 2014 met 12 personen, betaalde € 330.00 en schrijft:
Man.s Garden het bufet was koud en de bediening erg traag de bakken werden niet bij gevuld het bufet is veel te klein voor zo\'n groote zaak je moet te lang wachten 20 min, voor je aan de beurt ben Ik zal nooit meer mijn fam. mee nemen naar Man\'s Garden jammer want er moet meer leiding komen
Cijfer: 4

Eddy was hier in juli 2012 met 2 personen, betaalde € 50.00 en schrijft:
Het is in dit restaurant echt niet smerig! Prima onderhouden en vriendelijk personeel. Het eten was heerlijk. Wij gaan hier vaker eten!
Cijfer: 9

Veerle was hier in augustus 2012 met 4 personen, betaalde € 90.00 en schrijft:
Het eten was goed, vriendelijk personeel en je bord werd snel opgeruimd als het leeg was, ook vroegen ze vaak of je nog wat drinken wilde. vriendelijk personeel. Genoeg keus in eten en zeker het ijs viel in de smaak.
Cijfer: 8

spitse was hier in februari 2012 met 3 personen, betaalde € 62.00 en schrijft:
Wat een aanfluiting,toen wij vorige week lekker wilde eten deed de verwarming het niet.Het was binnen bijna net zo koud als buiten.U snapt dat wij als bezoek hier ook niets aan kunnen doen,maar dat je dan niet uit jezelf een bak koffie aanbied dan snap je het niet.Ik vond het zo zielig voor mijn zoontje want hij is daar erg gevoelig voor en vond het zo erg voor ons dat ik heb gevraagd iets van zijn 18.50 af te halen en ipv 18.50 een 10.00 te rekenen als compensatie maar daar viel niet over te praten.Nee natuuuuuuuuuuuuuuuuurlijk niet de klant is bij jullie duidelijk geen koning.Stel je voor dat we nog een keer terug komen,wat een horeca hart en inlevingsvermogen heb je dan als zaak.Nee voor ons nooit meer want het eten is ook niet van topkwaliteit.Dus mensen zoek een zaak waar service en kwaliteit nog hoog in het vaandel staan.Want je gaat per slot van rekening niet iedere dag uit eten.Voor ons was dit 1 grote teleurstelling.
Cijfer: 4

L.Hertogs was hier in januari 2012 met 2 personen, betaalde € 16.00 en schrijft:
Nog nooit in het nieuwe restaurant geweest maar bestel hier al jaren m,n eten voor thuis,al toen ze nog op de vrederustlaan zaten. En ben nog altijd tevreden,het eten is altijd lekker,niks mis mee. Ga er zeker ook eens eten.
Cijfer: 10

Fam Dewnath was hier in september 2011 met 4 personen, betaalde € 89.00 en schrijft:
Lekker eten. Ik raad mensen aan om een keertje te proberen.
Cijfer: 9

Saroj was hier in januari 2011 met 15 personen, betaalde € 375.00 en schrijft:
Lekkere eten, iedereen was tevreden. IK ga weer binnenkort:)
Cijfer: 9

joke was hier in 0 met 8 personen, betaalde € 0.00 en schrijft:
mooi en schoon restaurant heerlijk eten voldoende aanwezig goede en vriendelijk personeel beslist voor herhaling vatbaar. hoezo smerig niets van gemerkt.
Cijfer: 9

mahin was hier in november 2010 met 4 personen, betaalde € 100.00 en schrijft:
Heerlijk gegeten, smerig????? Weet niet waar de ander het over heeft, in ieder geval hebben wij niets gemerkt van eventuele smerigheid. Eten was voortreffelijk en de bediening altijd zeer vriendelijk, persoonlijk.
Cijfer: 9

van der tas was hier in augustus 2010 met 2 personen, betaalde € 50.00 en schrijft:
wat een smerige bende is het daar zeg, en het eten was niet te vreten... daar wordt rob geus niet vrolijk van hoor...
Cijfer: 1

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2019 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997