Restaurant Zuidkade de pyk

Zuidkade 72
Drachten
http://www.restaurantzuidkade.nl
Telefoon: 0512 542558
Soort: Frans
Betaalwijzen: Contant & Pin
Openingstijden: woensdad en donderdag 17:00 tot 21:00 uur vrijdag en zaterdag 17:00 tot 22:00 uur zondag 16:00 tot 21:00 uur
Kipspecialiteiten, afhalen en bezorgen mogelijkBeoordelingen:

gerke kok was hier in november 2008 met 2 personen, betaalde € 0.00 en schrijft:
In de Pyk is het altiijd prettig eten,de mensen die bedienen zijn zeeeeer vriendelijk en zullen nooit vergeten te vragen of het smaakt.We hebben altijd een "vaste"tafel en zelfs een apart mes....en ze vergeten het niet.Ze verdienen een flinke uitbreiding van de omzet.Aan te raden,gewoon een keertje doen.
Cijfer: 8

heleen was hier in oktober 2008 met 10 personen, betaalde € 0.00 en schrijft:
Wij zijn met een groep komen eten. We hebben voor het lopend buffet gekozen. Dit was een erg goede keuze!! De bediening was erg vriendelijk en ook de beide koks waren vriendelijk, vrolijk en hielden van een grapje. Er is een open keuken waarbij je in de keuken kunt kijken. De keuken is netjes en schoon en geeft een betrouwbaar gevoel. Ik raad dit restaurant zeker aan!!! Voor herhaling vatbaar!
Cijfer: 8

appie was hier in oktober 2008 met 4 personen, betaalde € 0.00 en schrijft:
goede restaurant met lekker eten en niet duur wij hebben ook paar keer afgehaald en het beviel prima,achter in de restaurant is wel veel meer ruimte voor de groepen mooi ingericht
Cijfer: 8

Jelkje was hier in september 2008 met 2 personen, betaalde € 0.00 en schrijft:
Wat me vooral opviel was dat het een heel apparte sfeer had. Als je binnenkomt, kom je in een nihil halletje met een deur. Achter die deur is een soort lange gang met aan beide kanten plaatsen om te zitten in een soort inhammetje, dus geen losse stoelen om een tafel. Ook vond ik het appart dat het eten niet gedragen wordt door de serveersters/ serveerders, maar langs wordt gebracht op karretjes. En meestal verwacht je in een restaurant dat het schemerig is met een paar kleine lampjes of kaarsjes, maar hier was het echt licht (positief!). Leuke bediening en lekker eten met een sfeer die je niet verwacht. Je kan er ook goedkoop van een lopend buffet eten, maar toen ik er was, at iedereen die er was van de kaart.
Cijfer: 7

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.


Copyright © 2003 - 2018 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997