Restaurant de Hardans

Nobelstraat 11-B
Den Haag
http://www.hardans.com
Telefoon: 070-3600271
Soort: Internationaal
Betaalwijzen: Contant, Pin & Credit Card
Openingstijden: 7 dagen per week vanaf 17:30
De dans van den zot ter elfder ure brengt den koninck 't vertier.
De lach die de gekte laat voortduren geeft zelfs den doed van Pierlala plezier

Een dichterlijk schrijven dat stamt uit een ver en vrolijk verleden. Overal wordt u herinnerd aan dit roemruchte verleden, onder meer in de oude gewelven van restaurant "De Hardans" in de Nobelstraat. Dit eigentijdse restaurant in hartje Den Haag is gebouwd op de fundamenten van een veertiende-eeuws adellijk stadskasteel. Een unieke lokatie voor een kwaliteitsrestaurant van vandaag de dag!

Met een team van professionele en enthousiaste mensen wordt er 363 dagen per jaar (alleen 1e en 2e kerstdag zijn we gesloten) keihard gewerkt om onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Dat het steeds drukker wordt heeft zonder meer te maken met het feit dat de keukenbrigade dag in dag uit zijn best doet om de gerechten zo vers en smaakvol mogelijk te bereiden tegen een super prijs/kwaliteitverhouding. Wij zijn geen zalencentrum maar onze authentieke kelderruimtes lenen zich perfect voor grotere gezelschappen tot wel 250 personen, voor alle wensen is er een invulling en afspraak kunnen wij ook uw lunch verzorgen. (vanaf 15 personen).Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.


Copyright © 2003 - 2018 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997