Cafe Luna

Kalverstraat 96
Amsterdam
http://www.cafeluna.biz/Luna%20homepage.htm
Telefoon: 020-6222805
Soort: Eetcafé
Café Luna biedt de unieke mogelijkheid om te lunchen in de bekendste winkelstraat van Nederland, de Kalverstraat. Naast haar overheerlijke broodjes staat Café Luna bekend om haar pannenkoeken en yoghurt shakes.Beoordelingen:

Ontevreden klant! was hier in oktober 2009 met 3 personen, betaalde € 31.00 en schrijft:
EEN AANRADER! Smerig eten! er zat zelfs een haar in mijn eten! ook worden de broodjes bereid zonder dat de handen tussentijds gewassen worden zodat er pesto op je broodje zit hoewel dit niet hoort! Ook zijn de glazen hier smerig! Wil je geen voedselvergiftiging zoek dan een andere plaats om te eten :)
Cijfer: 1

Petra Soeren was hier in december 2008 met 3 personen, betaalde € 21.00 en schrijft:
Ging ik op zatermiddag met twee kinderen even een broodje eten bij Luna tijdens een middagje winkelen. Dat was eens, maar nooit meer: toiletten zijn vies, personeel meer met zichzelf bezig en ongemanierd. Dan de broodjes: een kaastosti (3,70): bleke plakjes brood, wafel (2,90) uit een pakje: kurkdroog met poedersuiker. Dan nog een tosti caprese besteld, maar ja: het woord tosti werd niet gehoord dus werd het ongevraagd een baguette (6,30). Fristi gevraagd, komt er een surrogaat-variant uit een pak (2,70). Kortom: gauw sluiten deze tent en een baan zoeken.
Cijfer: 3

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.


Copyright © 2003 - 2018 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997