van Buren

Stationsweg 4
Leeuwarden
http://www.etenbijvanburen.nl
Telefoon: 058-2126241
Soort: Nederlands / Belgisch
Betaalwijzen: Contant, Pin & Credit Card
Openingstijden: Dagelijks van 07:00 tot 22:00 uur!
Eten bij Van Buren

Van Buren is het restaurant van het Eden Oranje Hotel Leeuwarden. Met een schitterende serre (in de zomer terras), een sfeervolle lounge en een mooie open bar is Van Buren ‘the place to be’ op elk moment van de dag.

Zo kunt u de hele dag bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie of cappuccino. Wij maken onze koffie op de traditionele Italiaanse wijze en dat proeft u!

Iedere middag serveren wij een gezonde lunch van de dag voor slechts € 10,00. Onze lunchkaart biedt keuze uit diverse sandwiches, salades en warme gerechten en wisselt iedere twee maanden. Samen met een vlotte, correcte service maken deze gerechten Van Buren tot dé ideale lunchlocatie.

’s Avonds staat uw tafel gedekt voor een smaakvol diner. Wij gebruiken uitsluitend verse ingrediënten uit het seizoen en werken graag met streekproducten. Naast de à la carte gerechten, serveren wij iedere dag een culinair 3-gangen menu voor slechts
€ 27,50. Op onze website vindt u snel de actuele menukaart: www.etenbijvanburen.nl

Proeven staat bij Van Buren centraal. Daarom serveren wij al onze wijnen zowel per fles als per glas. U kunt zo bij ieder gerecht een passend glas wijn drinken en ook een kwalitatief hoogwaardige wijn bestellen als u maar één glas wenst. Daarnaast kunt u al onze hoofdgerechten ook in halve porties bestellen. Handig als u niet kunt kiezen, meer wilt proeven of gewoon niet zoveel trek heeft.

Onze open bar is een perfecte plek om uw werkdag af te sluiten met een goed glas wijn of een borrel. Tijdens onze vrijdagmiddagborrel serveren wij onder het motto Proeven bij Van Buren een mooie fles wijn en een etagère vol hapjes voor slechts € 34,50 zodat u samen met uw collega’s het einde van de week in stijl af kunt sluiten.

Elke zondagmiddag serveren wij een héérlijke High Tea voor slechts € 17,50 per persoon. Dat betekent eindeloos genieten van de beste theesoorten van Betjeman & Barton en heerlijke sandwiches, taartjes, koekjes en scones.

Kom dus snel etenbijvanburen.nl, we zijn u graag van dienst!Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2018 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997