Panarea

Olympiaplein 150
Amsterdam
http://www.panarea.nl/menu.html
Telefoon: 0031-20-4709275
Soort: Italiaans
Betaalwijzen: Contant, Pin & Credit Card
Openingstijden: ma-vrij 12-15.00/ diner ma-za 17.30-22.00 zo dicht
Panarea Ristorante Specialiteit restaurant in hartje Amsterdam Zuid biedt traditioneel maaltijden uit het zuiden (Siciliƫ, Napels) De klassieke keuken van het midden (Roma, Toscana) tot de verfijnde schotel die worden geserveerd in de noordelijke streken (Piemonte, Veneto) . Het culinaire traditie van diverse landstreken, het pure en schoonheid van het product is onze missie in de keuken van Panarea.Beoordelingen:

Gerard V was hier in november 2007 met 2 personen, betaalde € 90.00 en schrijft:
Ik was er al eens eerder geweest en die indruk was heel goed. Vriendelijke italianen, lekker eten, maar ook duur: de vorige keer ruim 200 euro verbrasd, al was het maar door de fels Barolo van tegen de 60 euro. Dit keer wat later op de avond en geen fles wijn: voorgerechtje en hoofdgerecht. De tomatensoep vooraf was ok, maar 9,50 voor een kommetje is behoorlijk geprijsd. De hoofdgerechten: lamskarbonaadjes en de tonijn zagen er optisch mooi uit, alleen was op wonderbaarlijke wijze de smaak volledig weg. De tonijn was gewenteld in een flinke bak 'vogelzaad' als een paneermiddel, maar smaak ho-maar. Het lijkt erop dat de kok vervangen is, of misschien wel de gehele staf, want van de itialiaanse sfeer was niets meer over. Jammer, leek zo mooi.
Cijfer: 5

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.


Copyright © 2003 - 2019 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997