Bergsch Backhuys 't

Markt 7
Geertruidenberg
Telefoon: +31-16 252 1740
Soort: OnbekendBeoordelingen:

Colinda was hier in juli 2009 met 7 personen, betaalde € 307.00 en schrijft:
Een hele gezellig avond gehad met een kleine groep. Eerst vanaf een uur of 5 op het gemak vergaderd en geborreld en daarna heerlijk gegeten, uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. Voor-, hoofd- en nagerechten nagenoeg allemaal in grote en kleine porties te bestellen, dus aan de kleinere eter is ook gedacht. Personeel erg vriendelijk, zelfs bereid ons buiten gezamenlijk op de foto te zetten. Mooi ingericht. Hier gaan we zeker nog een keer terug! Totaalbedrag is vanaf de borrel t/m de koffie na.
Cijfer: 9

Karin van der Schriek-de Wijs was hier in september 2008 met 4 personen, betaalde € 7.00 en schrijft:
Gisteren getracht te eten bij dit restaurant. Om 13.30 uur binnen, zelf bediening geroepen, drinken besteld en om kaart gevraagd, drinken was er zo!, bediening geroepen om te bestellen, na 3 kwartier gevraagd waar ons eten bleef (broodje frikandel e.d.) Mensen die na ons binnen waren, hadden al wel eten. Meisje liep naar keuken, maar kwam niet meer terug om ons te vertellen, waar het eten bleef. Na nog een kwarties gewacht te hebben, ben ik naar de bar gelopen om te zeggen dat we het eten niet meer hoefden. Antwoord sorry, maar de drankjes moesten we wel betalen. Een 4 krijgen ze omdat een aantal jaren terug het eten lekker was.
Cijfer: 4

godschalk was hier in juni 2008 met 15 personen, betaalde € 455.00 en schrijft:
2 uur gewacht op het hoofdgerecht.Toen nog 2 borden vergeten deze mensen konden pas veel later eten.De schaal waaruit friet werd geserveerd was kapot,evenals het bord waarop mijn eten lag.De serveerster zou het wel wegpleuren zei ze.Het dessert was er niet want ze hadden de winterkaart gegeven.Hadden we toch voor het voorgerecht moeten gaan.Dan maar aan de koffie.Het eten smaakte prima ,maar hier is ook alles mee gezegd. Service en bediening vette 2.Jammer dat je klanten met zón negatief gevoel weg laat gaan.
Cijfer: 4

A. Dijkstra-de Jong was hier in februari 2008 met 4 personen, betaalde € 120.00 en schrijft:
Op zondag 24-02-2008 met 4 personen gegeten. Soep + hoofdgerecht. Bijzonder smakelijk. Te veel maar niet warm genoeg en dat was jammer. Dus de 6 is voor de temperatuur.
Cijfer: 6

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2018 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997