Zilli Italiaans Restaurant Trattoria

Marienburgstraat 1
Arnhem
http://www.zilli.nl
Telefoon: +31-26 442 0288
Soort: Italiaans
Caffe
’s Ochtends even een espresso en de krant of gezellig lunchen, het kan in Caffé Zilli. De lekkerste Italiaanse koffie, een mooie lunchkaart en de heerlijke sfeer maken een bezoek overdag aan Caffé Zilli een elegante onderbreking van de dag.

De ruimte is ideaal om met grotere gezelschappen te reserveren (tot maximaal 150 pers.). Voor kleinere groepen is er de sierkamer, welke zeer geschikt is om een bespreking te organiseren, gecombineerd met lunch, borrelhapjes of diner (tot 12 personen). En voor reservering kunt u ook van de Trattoria op de eerste etage gebruik maken (vanaf 25 personen).
Tevens hebben wij de beschikking over een prachtige rookkamer.

Trattoria
In deze op de eerste etage gelegen sfeervolle ruimte, komt u helemaal tot rust. De inrichting is kleurrijk en warm en erop gericht u te laten genieten van de Italiaanse keuken. Met uitzicht op het historische Jansplein als decor, een van Arnhems mooiste binnenstadpleinen, ontstaat hier het beste van twee werelden.

De wisselende menukaart is gebaseerd op welke ingrediënten wanneer vers aanwezig zijn en hoe de beste combinaties gemaakt kunnen worden.

In de gedeeltelijk open keuken kunt u zelf zien met welke zorg uw gerechten worden bereid. Maar als u het speciale gerecht spaghetti Da Zilli bestelt, wordt het bij u aan tafel gemaakt. Dit bijzondere gerecht zal dan ook altijd op de kaart staan.

Ook voor de wijnen kunt u bij ZILLI uw hart ophalen. David Zilli selecteert jaarlijks de mooiste Italiaanse wijnen. Een zeer uitgebreide en boeiende wijnkaart is het resultaat.

Voor grotere gezelschappen kunnen wij een aangepast menu naar keuze maken.
Tevens kunnen uw einde- en nieuwsjaars borrels en diners verzorgen.
ZILLI beschikt over een mooie rookkamer.

Bar
En voor diegene die kiezen voor comfort en een ontspannen sfeer, daar waar regelmatig DJ’s staan, waar je kan genieten van de vrije avond, daarvoor is ZILLI’s Bar. Wijn, longdrinks en cocktails, of voor na het eten een heerlijke latte macchiato, hier staat alles op de kaart.

En de ruimte is natuurlijk ook ideaal om met grotere gezelschappen te reserveren (max. 150 personen).

Tevens hebben wij de beschikking over en een prachtige rookkamer. Hier kan men lunchen, vergaderen, borrelen en dineren.


Beoordelingen:

marcel was hier in mei 2009 met 6 personen, betaalde € 340.00 en schrijft:
ZILLI caffé trattoria bar, heet deze Trattoria al een tijdje en het is er goed vertoeven. Erg goede carpaccio, mooi stukje lam met asperges en zalige koffie. De wijn was iets te lekker en de bediening jong maar prettig in de omgang. Kortom een aanrader!
Cijfer: 8

dombo was hier in juni 2007 met 2 personen, betaalde € 80.00 en schrijft:
Duur en slecht. Denkt heel wat te zijn, maar eigenlijk beetje zielig. Fouten maken kan iedereen, maar als je dan de gelegenheid krijgt om de fout te herstellen dan niet bezuinigen op goedmakertjes.
Cijfer: 2

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.


Copyright © 2003 - 2018 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997