fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: WEGENBOUWMATERIALEN

B&S Natuursteen B.V.

  Apolloweg 12 (In de buurt)
  4782 SB   Moerdijk
  Fax: 0168-381126

  Website:


Reeds sinds jaren is B&S Natuursteen B.V. een betrouwbare leverancier van natuursteen bestratingmaterialen en inrichtingselementen. De knowhow ten aanzien van kwaliteit, assortimentsamenstelling, uitvoeringsaspecten en logistiek is bij B&S Natuursteen B.V. in ruime mate aanwezig zodat men kan spreken van een waar specialisme op het gebied van import en export van natuursteen bestratingmaterialen.

Voor natuursteen bestratingmaterialen en inrichtingselementen bent u bij B&S Natuursteen B.V. aan het juiste adres. Sinds jaren zijn wij een betrouwbare leverancier op dit gebied. Vanuit de hoofdvestiging op het haventerrein te Moerdijk heeft B&S Natuursteen B.V. een unieke organisatielijn opgebouwd, waardoor het een van de beste in zijn vak is.

Natuursteen heeft een tijdloos en natuurlijk uiterlijk en is bovendien duurzaam. Dat maakt het uitermate geschikt voor toepassingen die wat meer vergen van het materiaal. Denk bijvoorbeeld aan bestrating, een bankje, of decoraties . Natuursteen geeft net dat beetje extra, wat het tot een mooi geheel maakt. Er is een ruime keus in natuursteen. Voor ieder wat wils.

Natuursteen is zeer geschikt als inrichtingselement. Het geeft de locatie net dat beetje extra sfeer, wat het tot een geheel maakt.Natuursteen is er in vele soorten en maten, waardoor het voor bijna iedere situatie wel bruikbaar is. B&S Natuursteen B.V. heeft door zijn 30 jaar ervaring een ruime assortiment samenstelling opgebouwd, welke alleen bestaat uit kwaliteitsproducten.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids MoerdijkRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: