fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Kulenburg Zorgcentrum

  Achter De Raaf 2 (In de buurt)
  4102 DA   Culemborg
  Telefoon: 034 547 9111

  Website:


Na een lange en intensieve renovatie is zorgentrum Kulenburg in juni 2014 weer heropend. Het is een mooie, moderne locatie in het centrum van Culemborg geworden.

Met de renovatie van Kulenburg heeft Culemborg er weer een prachtig zorgcentrum bij, waar cliënten vertrouwde zorg, aangevuld met prachtige moderne huisvesting vinden. Het vernieuwde Kulenburg biedt in de vorm van 'appartement-wonen' een thuis aan 58 cliënten. Er zijn zowel plaatsen voor mensen met dementie als voor cliënten met lichamelijke aandoeningen. De cliënten hebben allemaal een eigen appartement, dat compleet is aangepast aan de eisen van deze tijd.

Woon/zorg visie

De visie van het nieuwe Kulenburg kenmerkt zich door:

Het huis is het thuis van de cliënt. De cliënt leidt zoveel als mogelijk het leven dat hij/zij gewend is te leven voordat hij/zij bij Kulenburg kwam wonen.
De cliënt behoudt regie over zijn/haar eigen leven; het team van verzorgende speelt daar samen met het netwerk van de cliënt op in.
Het restaurant is ook toegankelijk voor buurtbewoners, familie, verwanten en passanten; dit bevordert het samenzijn en samen doen.



Cliënten van het zorgcentrum hebben hun eigen woning in de vorm van een appartement. Dit kunnen ze naar eigen smaak inrichten. Ook huisdieren mogen hier verblijven, mits cliënten hier zelf voor kunnen zorgen. Ieder appartement heeft een badkamer met douche, toilet en wastafel. De cliënten voeren huishoudelijke zaken zo veel mogelijk zelf uit. Als dat niet lukt, kan onze huishoudelijke dienst hierin ondersteunen. Elk appartement is voorzien van een alarmsysteem.


Café-Restaurant De Boomgaard: de spil van Kulenburg

Café-Restaurant De Boomgaard is dé ontmoetingsruimte van het huis. Hier kunt u overdag terecht voor een kop koffie of thee, maar ook 's middags en 's avonds voor u maaltijden. Tussendoor zin in iets lekkers, of een glaasje wijn? Het kan allemaal. Meer informatie ...>

Overdag zijn er tal van activiteiten, zowel voor de cliënten als voor bezoekers uit de buurt. Activiteiten voor gezonde in- en ontspanning, zowel individueel als groepsactiviteiten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers.


Aanleunen bij Kulenburg

Naast Kulenburg is een woon complex van aanleunwoningen, welke verhuurd worden door woningcorporatie Kleurrijk Wonen. Cliënten van dit complex kunnen tegen betaling gebruik maken van de faciliteiten van Kulenburg.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids CulemborgRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: