fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: TEKENMATERIALEN

Bruynzeel potlodenfabriek B.V.

  Potlodenlaan 3 (In de buurt)
  4614 RE   Bergen op Zoom
  Telefoon: +31 (0)164-214400

  Website:


Kleuren, tekenen, schrijven. Basisbegrippen waarmee ieder mens bezig is. Van de allerkleinsten tot volwassenen. Ieder op zijn of haar eigen manier. Om gevoelens te uiten, creativiteit de ruimte te geven. Bij bruynzeel-sakura weten we dat en geven we invulling aan die basisbehoefte. Niet door een op zichzelf staand product op de markt te brengen, maar door concepten te bieden. Concepten die tegemoet komen aan alle verwachtingen. Van educatie tot vrije tijdsbeleving, van inspiratie tot expressie.

bruynzeel - sakura heeft al tientallen jaren ervaring in deze markt. Met als gevolg dat we niet alleen technisch zeer geavanceerde producten maken, maar die producten ook pas op de markt brengen na veel onderzoek. Kortom; het product ziet het daglicht pas als we zeker weten dat de gebruiker ermee kan doen wat hij ermee wil doen; creativiteit en inspiratie tot leven brengen. Om aan die wens te voldoen zijn we continu actief in productontwikkeling en kenmerkt ons bedrijf zich door een hoge mate van betrokkenheid, initiatief en enthousiasme.

bruynzeel - sakura staat voor 'Worlds of inspiration'. Dat is ons vak, daar zijn we goed in. Samen met onze relaties willen we die inspiratiebronnen bieden aan iedereen die wil kleuren, tekenen en schrijven.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids Bergen op ZoomRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: