fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


DLV Adviesgroep N.V.

  Munsterstraat 18a (In de buurt)
  7418 EV   Deventer
  Fax: 0570-501585

  Website:


Toonaangevend en onafhankelijk in advies en onderzoek
DLV Plant is een toonaangevende en onafhankelijk advies - en onderzoekspartner voor de plantaardige sectoren. Onze activiteiten richten zich op advies, (praktijk)onderzoek en projecten, zowel in Nederland als internationaal.

Ruim 200 onderzoekers en adviseurs creëren meerwaarde voor ondernemers door continu vernieuwende en eigentijdse diensten en producten te ontwikkelen. Voor onderzoek zetten wij daarvoor steeds vaker onze 'vernieuwingsbedrijven' in; demobedrijven waar onderzoek in een praktijksituatie wordt uitgevoerd. Vaktechnische expertise in combinatie met visie op ondernemerschap vormen de basis van onze dienstverlening.

Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers zijn ondernemingen in de plantaardige agrarische sectoren. Het zijn (inter)nationale organisaties uit de gehele keten van agrarische productie, zoals producenten, verwerkende industrie, handel, toelevering en retailketens. Maar ook overheden, waterschappen, belangenorganisaties, het midden- en kleinbedrijf en (inter-)nationale financiële instellingen maken gebruik van de kennis en capaciteit van DLV Plant.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DeventerRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: