fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Vink Techniek

  Endepoelstraat 1 (In de buurt)
  6942 GL   Didam
  Telefoon: 0316-298870
  Fax: 0316-298520

  Website:


Vink Techniek bewerkt al meer dan veertig jaar kunststof halffabricaten. Met de ervaring, kennis en uitgebreide productiefaciliteiten behoort het tot de toonaangevende kunststof bewerkers van Nederland. De industrie en dan met name de machinebouw behoren samen met de bouw- en reclamesector tot de belangrijkste marktgebieden. Vink Techniek maakt ook kunststof onderdelen voor apparatenbouwers.

Vink Techniek produceert eenvoudige en complexe technische producten uit kunststof; zowel unieke objecten als serieproducten. Ambachtelijk gemaakt of volautomatisch geproduceerd. Vink Techniek is ook engineer en coproducent voor tal van kunststof eindproducten of onderdelen; met steeds als insteek kennis en ervaring over het bewerken en toepassen van kunststoffen.

Met meer dan vijftig allround kunststof bewerkers staat Vink Techniek voor kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

CAPACITEIT

Grote series, kleine series of het vervaardigen van eenmalige objecten in kunststof. Bij Vink Techniek zijn ze aan de orde van de dag. Dat vraagt natuurlijk om grote planningsflexibiliteit. Het aanbod en de capaciteit in bewerkingsmogelijkheden is daarbij van doorslaggevend belang. Van het eenvoudig gaten boren in plaatmateriaal tot het complex bewerken van kunststofblokken met 5 assige CNC gestuurde freesmachines. Een compleet aanbod en voldoende capaciteit betekent voor u als klant flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid. Vink Techniek kan hiermee uw productiecapaciteit economisch aantrekkelijk aanvullen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DidamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: