fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ACCOUNTANTS

Maes Accountants en Adviseurs

  Donk 7a (In de buurt)
  2991 LE   Barendrecht
  Telefoon: 018 064 5464
  Fax: 018 064 5474

  Website:


Maes Accountants en Adviseurs: betrokken bij u en uw onderneming.

Persoonlijk contact en betrokkenheid bij u en uw onderneming (of ondernemingen) staan bovenaan in ons mission statement. Klantgerichtheid en ondernemerschap zijn daarin kerncompetenties. Klantgerichtheid is snel reageren op vragen en anticiperen op behoeften van u als klant. Ondernemerschap is het signaleren en zakelijk afwegen van kansen in de markt. Net zoals u dat als ondernemer doet.

Rotterdamse mentaliteit

Openheid, duidelijkheid, no-nonsense en hands-on, geen woorden maar daden. Die Rotterdamse mentaliteit typeert veel van onze klanten en dat is ook terug te vinden in onze aanpak en werkwijze.


één vestiging

Wij opereren bewust vanuit één vestiging. Met alle voordelen van dien voor u als klant: snel schakelen en opereren in teamverband (van meerdere specialisten).

Digitaal dossier

De sterke mate van digitalisering van werkzaamheden en werkprocessen zijn voor u van grote meerwaarde. U heeft via uw eigen digitale dossier binnen het Maes-klantenportaal direct toegang tot uw gegevens, u haalt jaarrekeningen en andere permanente stukken op en accordeert uw fiscale aangiften. Ook loon- en salarisgegevens en de bijbehorende mutaties zijn digitaal beschikbaar.

Nationaal en internationaal

Onze klanten werken regionaal, nationaal, maar ook internationaal. Bent u internationaal actief, dan is onze aansluiting bij GMN International een groot pluspunt. GMN International is een associatie van zorgvuldig geselecteerde kantoren van accountants, belastingadviseurs en andere specialisten.
» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BarendrechtRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: