fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: OLIEN EN VETTEN

Van den Berg Vetrecycling

  Rietlaan 18 (In de buurt)
  3851PA   Ermelo

  Website:
  Email ons.


Van den Berg Vetrecycling is al 60 jaar hét vet ophaal bedrijf dat altijd de goede prijs biedt voor uw gebruikte vetten en oliën.

Van den Berg Vetrecycling is specialist in het ophalen van oud (frituur) vet. Het bedrijf is al sinds de jaren zestig actief in het ophalen van gebruikte vetten en bakoliën. Van den berg Vetrecycling is gevestigd in Ermelo, Gelderland. Vanuit Ermelo rijdt Hans van den Berg het hele land door om oud frituurvet bij onder andere restaurants, cafetaria's, viswinkels en zorginstellingen op te halen. Natuurlijk tegen een scherpe prijs en prima service!

Hoe het begon
Als 14-jarige jongen had ik al een baantje op de vetsmelterij van mijn vader. In de schoolvakantie ging ik mee met mijn vader klanten bezoeken. Een mooie tijd waar ik veel heb geleerd. Inmiddels heb ik het bedrijf in 1994 van mijn vader overgenomen.

Belangrijkste meerwaarde
De belangrijkste meerwaarde is, dat ik mijn klanten een goede prijs kan bieden vooral bij grotere partijen vet. Klanten kunnen er bovendien op vertrouwen dat ik netjes en zorgvuldig werk conform de certificering ISCC (EU). En dat ik mijn afspraken nakom. Neem dus contact op met Hans van den Berg en laat uw oud frituurvet en bakolie door ons ophalen.

Door uw oude frituurolie aan Vetrecycling van den Berg aan te bieden toont u aan milieubewust bezig te willen zijn met uw bedrijf. De afgewerkte vetten en olien worden verwerkt tot biodiesel.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ErmeloRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: