fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: OPLEIDINGEN

International Management Forum

  Fellenoord 224 (In de buurt)
  5611 ZC   Eindhoven
  Telefoon: +31 40 246 0220

  Website:
  Email ons.


International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van veelal schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van tal van (veelal certificerende) post-HBO opleidingen, masterclasses en trainingen. IMF is al meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt. Internationaal worden onze cursussen gekocht en bezocht door organisaties uit meer dan 40 verschillende landen.

De cursussen die wij uitgeven en organiseren sluiten direct aan bij het professionele belangstellingsniveau van onze klanten en bestrijken onder meer het ICT, Financiƫle en HRM-vakgebied. Maar ook onderwerpen op het gebied van Productie, Logistiek, Facility en Security en Marketing Management komen aan de orde.

Al vanaf 6 deelnemers kunnen wij onze schriftelijke cursussen en klassikale trainingen, masterclasses en post-HBO opleidingen tegen een zeer aantrekkelijke prijs in-company bij u organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids EindhovenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: