fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: INFORMATIEBUREAUS

FashionMama

  Spoorlaan 63 (In de buurt)
  5053ZK   Tilburg

  Website:
  Email ons.


Misschien ben jij ook wel een FashionMama! Wil je zwanger worden, ben je zwanger of heb je al een paar kooters rondlopen en wil je (net als wij) meer in het leven dan alleen moeder zijn? Bijv. een carrière, regelmatig uit eten en genieten van het leven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Tegenwoordig is het aantal vrouwen dat veel of fulltime werkt (gelukkig) erg groot en zijn er dus genoeg dames die naast het moederschap een succesvolle carrière ambiëren. En als de tijden aanbreken dat al je vriendinnen aan het “zwangeren” zijn (je kent het wel), zal er veel over de kinders gesproken worden. Het nr. 1 gespreksonderwerp!

Oké, kinderen kunnen erg leuk zijn, maar wij moeten er niet aan denken om de gehele dag enkel over kinderen te praten alsof er niets anders is wat je nog bezig houdt. En waarom zou je ineens als je moeder bent geworden géén make-up meer op doen, niet-modieuze kleding dragen, niet meer de deur uit komen en van 9 tot 5 poepluiers opruimen? Precies, daar heb je geen enkele reden voor. Want naast mama ben je ook nog op-en-top vrouw, bij FashionMama vergeten we dat niet! En daar worden onze mannen erg blij van ;)

FashionMama.nl is dus opgericht als blog, informatieve website, shoppingcenter en community voor de hipste, leukste en succesvolste jonge moeders!



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids TilburgRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: