fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: BLOEMEN EN PLANTEN

Uitvaartbloemist In Memoriam

  Oosteindseweg 39 (In de buurt)
  2661EA   Bergschenhoek
  Telefoon: 010 2232993

  Website:


Uitvaartbloemist In Memoriam
Persoonlijk maatwerk in afscheidsbloemen

Afscheid nemen van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Nabestaanden zoeken naar een mooie manier om hun herinneringen aan de overledene levend te houden. Uitvaartbloemist In Memoriam wil u daar als specialist in uitvaartbloemen bij ter zijde staan. Onze bloemisten zijn allen toegerust om u te helpen op persoonlijke wijze uiting te geven aan de liefde en dankbaarheid die u wilt overbrengen.

Op de moeilijke dag van afscheid nemen spelen rouwbloemen een bijzondere rol: ze symboliseren de liefde voor de overledene en verpersoonlijken de laatste groet die u als familie en vrienden aan hem of haar wilt brengen. Met passend, bijzonder en oogstrelend rouwwerk helpt Uitvaartbloemist In Memoriam u om op respectvolle en liefdevolle wijze uw geliefde te eren zoals die was bij leven en welzijn.

Unieke service: actief mee-arrangeren

Uitvaartbloemist In Memoriam biedt nabestaanden bovendien de mogelijkheid om actief mee te werken aan het creëren van een rouwbloemwerk. Deze bijzondere vorm van dienstverlening is uniek in Nederland en wordt zeer gewaardeerd. De persoonlijke aandacht die nabestaanden – familie en vrienden – op deze wijze in hun laatste bloemengroet kunnen steken, is hun tot grote en welkome steun.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze bloemisten kunnen wij bloemwerk bieden in elke gewenste stijl: klassiek-royaal, modern-kunstzinnig of juist klein en subtiel. Graag geven we u daarom een persoonlijk advies en bespreken we in alle rust de te kiezen rouwwerken, afscheidsbloemen, kistbedekking of grafkrans. Voorop staat steeds dat we samen met u komen tot een passend en liefdevol bloemenafscheid.

Webshop

Behalve voor maatwerk kunt u ook kiezen voor een van de mooie rouwcreaties in onze webshop. Hier vindt u een grote verscheidenheid aan rouwarrangementen en uitvaartbloemwerk in diverse maten en prijsklassen. Uitvaartbloemist In Memoriam bezorgt het rouwbloemwerk in heel Nederland; bij het uitvaartcentrum, de begraafplaats of naar wens bij u thuis.

Wij staan zeven dagen per week voor u klaar voor het geven van informatie of het maken van een afspraak, indien gewenst bij u thuis. U kunt ons bereiken op tel. 010 - 2232993 of via het contactformulier.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BergschenhoekRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: