fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ACCOUNTANTS

Aficom Accountants & Adviseurs

  Oester 6 (In de buurt)
  1723 HW   Noord-Scharwoude
  Telefoon: 0226 318454
  Fax: 0226 318694

  Website:
  Email ons.


AFICOM Accountants & Belastingadviseurs

aficom-accountants-adviseurs
Ondernemer naast de ondernemer

Aficom Accountants & Belastingadviseurs is een zelfstandig regionaal kantoor in Noord-Scharwoude (Langedijk). We zijn niet alleen accountants en belastingadviseurs voor de regio Langedijk, Heerhugowaard, Alkmaar, maar ook ondernemer naast de ondernemer.
Wie zijn wij

Wij werken in de overtuiging dat het op ons vakgebied vooral om mensen gaat en hechten dan ook enorm veel waarde aan een langdurige relatie met onze cliƫnten. Kenmerken als servicegerichtheid en het leveren van toegevoegde waarde zijn bij Aficom Accountants & Belastingadviseurs vanzelfsprekend.

Door de overheadkosten zo laag mogelijk te houden zonder aan kwaliteit in te boeten zijn onze tarieven een stuk prettiger dan wat de grotere kantoren hanteren. Kortom als ondernemer kunt rekenen op een betaalbare, hoogwaardige ondersteuning. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u vrij.
Wat doen wij

Vanuit ons kantoor in Noord-Scharwoude leveren wij financiƫle, fiscale en adviseringsdiensten aan voornamelijk de ondernemer in het MKB. De clienten die wij ondersteunen zijn onder andere zzp-ers, starters, particulieren, ondernemers en vennootschappen.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Noord-ScharwoudeRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: