fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Turbines

De Jong Marine Service B.V.

  Forellenweg 26 (In de buurt)
  4941 SJ   Raamsdonksveer
  Telefoon: 0162 522225
  Fax: 0162 519535

  Website:
  Email ons.


De core business van De Jong Marine Service is het leveren van appendages voor nieuwbouw en vervanging. Dat is een tak van handel die De Jong bijna vanzelf inrolde.
Mijn familie runden een aantal tankers. Na mijn middelbare opleiding "scheepswerktuigbouwkunde" heb ik 6 jaar bij de marine gediend, Daarna kwam ik in eerste instantie in het bedrijf van mijn familie terecht. Ik heb een paar jaar gevaren, maar dat was het toch niet voor mij, ik ben nu eenmaal meer een technisch mannetje. Dus ik ging onderhoud verrichten aan de schepen van mijn familie. En langzaam maar zeker groeide dat uit, meer schippers die ik kende vroegen of ik ook eens iets voor hen kon doen. Zo werd De Jong Marine Service uiteindelijk in 1996 geboren,wat inmiddels gegroeid is met 4 man full time
Voor nieuwbouw levert De Jong Marine Service volledige appendages pakketten. Bij vervanging en reparatie gaat het vanzelfsprekend over losse onderdelen. Het aanbod is zeer groot: van vlinderkleppen, schuif- en klepafsluiters, kogelkranen, tankdekselpakkingen, over-onderdrukventielen, vlamkerende roosters, compensatoren voor leidingen, tot tankdekselpoorten en de genoemde detonatiebeveiligingen. "Eigenlijk kun je wel zeggen": wat het ook is, als je een appendage nodig hebt voor je tanker, kom naar ons toe, wij hebben het of we weten er snel aan te komen, we zijn onafhankelijk en werken met diverse leveranciers.
Het leveren van appendages doen we ongeveer fifty-fifty voor nieuwbouw en vervanging. Naast het leveren van appendages verrichten we service en onderhoud aan bijvoorbeeld over- en onderdrukventielen en pompen. Desnoods komen we aan boord om die te demonteren. De Jong Marine Service beschikt ook over een goedkeuring van de Scheepvaart Inspectie voor het afpersen van laad- en losslangen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids RaamsdonksveerRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: