fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Seniorenhuisvesting

Woonzorgcentrum Nieuw Dockaheem

  Birdaarderstraatweg 25-29 (In de buurt)
  9101 CW   Dokkum
  Telefoon: 0889210200

  Website:
  Email ons.


Met een mooie ligging, ligt tegenover een verpleeghuis wooncomplex Nieuw Dockaheim. Het wooncomplex telt 70 huurappartementen voor 55 plussers en is gelegen in directe nabijheid van een huisarts, fysiotherapeut en bushaltes. U kunt gebruik maken van een ontmoetingsruimte, recreatieruimte en er is een gemeenschappelijke berging. In het wooncomplex is een bewonersconsulent werkzaam.

De woningen
De woningen hebben ruimten met een minimale gebruikersvloeroppervlakte van 3,81m² tot een maximum van 24m². Alle 4 verdiepingen zijn bereikbaar met de lift en het gehele gebouw (incl. de woningen) is drempelvrij en rolstoel toegankelijk. Alle woningen hebben een balkon of terras. Er is een 24-uurs alarmsysteem waar alle woningen op aangesloten zijn.

Huurprijzen en servicekosten
De netto huurprijs van de woningen is vanaf 485,21 euro per maand. De servicekosten bedragen vanaf 52,69 euro per maand. Afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen is huurtoeslag mogelijk. Nadere informatie over huurtoeslag kunt u bij de belastingdienst verkrijgen. Prijzen per 1 juli 2012.

Toewijzing
De woningen worden toegewezen aan personen vanaf 55 en ouder, aan de hand van een wachtlijst. Belangstellenden dienen geregistreerd te zijn als woningzoekende bij Stichting Zorgcentra Dongerade.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DokkumRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: