fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Tupla B.V.

  Randweg 121-A (In de buurt)
  1422 ND   Uithoorn
  Fax: 0297-335597

  Website:


Tupla
is een jonge, snel groeiende organisatie naast de bloemenveiling in Aalsmeer en dicht bij de luchthaven Schiphol. Tupla is sterk in het verhuren van hoogwaardige bedrijfsruimte. In de volgende bedrijfslocaties is op dit moment nog ruimte beschikbaar.

Lokatie Poelweg
Dit is een hoogwaardige bedrijfsruimte (juli 2007) van ruim 7.300 m2 magazijnruimte en 1.500 m2 kantoor & presentatieruimte. De locatie is ingericht als hoogbouwmagazijn met een capaciteit voor ruim 11.000 europallets. De locatie beschikt over moderne laad- en losfaciliteiten (laaddok voor zeven vrachtwagens) en een uitgebreide beveiliging. De ruimte is in delen te huur.

Lokatie Randweg
Deze nieuwe bedrijfsruimte (september 2010) van ruim 7.800 m2 is ideaal als opslag & verwerkingsruimte. De locatie is uitgevoerd met een laaddok voor zes vrachtwagens en heeft daarnaast zes separate overheaddeuren waarmee een optimale logistieke afhandeling gewaarborgd is. Door de hoge isolatie is deze locatie koel in de zomer en energiezuinig in de winter. De ruimte is in delen te huur.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids UithoornRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: