fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


De oliebollenbakkerij

  Markermeer 27 (In de buurt)
  2993PJ   Barendrecht
  Mobiel: 06-25300165

  Website:
  Email ons.


Bij De Oliebollenbakkerij zijn wij ons er bewust van dat onze klanten hoge verwachtingen van ons hebben en wij willen deze verwachting bij elke oliebol die wij verkopen meer dan waarmaken.
Wij streven er dan ook naar om u elke dag de lekkerste oliebollen aan te bieden die de hele dag vers gebakken en geleverd worden. Bij De Oliebollenbakkerij bent u verzekerd van de lekkerste oliebollen, krentenbollen en gevulde bollen, gebakken in 100% arachideolie.
De ingrediënten van al onze lekkere oliebollen bestaan uitsluitend uit A-merk producten zodat ook onze overheerlijke verse appelflappen, appelbeignets, amandelbollen en alle andere bollen, voor u altijd de beste keuze is.

U ziet dat natuurlijk ook terug in de jaarlijkse AD oliebollentest waarbij onze verse oliebollen keer op keer hoog eindigen, in 2011 met een beoordeling van 9.5 op de tweede plaats van Nederland! D
oe uw eigen oliebollen test en kom bij ons de lekkerste oliebollen kopen. U kunt ook online oliebollen bestellen, dezelfde beste oliebollen als uit onze kraam. In de AD oliebollen test van 2011 stond: “Zijn permanent hoge score wijst op kwaliteit. Hier wordt een mens vrolijk van.” Wat kunnen wij hier nog aan toevoegen?



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BarendrechtRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: