fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: SUPPLEMENTEN VOEDINGS-

Berry de Mey Voedingssupplementen

  Uilendaal 21 (In de buurt)
  2900 EC   Nieuwerkerk aan den IJssel

  Website:
  Email ons.
  BTW Nummer: NL823187974B01


Als je op zoek bent naar werkzame en hoogwaardige voedingssupplementen en sportvoeding, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Toen Berry de Mey 30 jaar geleden begon met trainen en zich tot doel stelde om het in de bodybuilding tot wereldkampioen te schoppen, had hij een eenvoudige maar effectieve filosofie: stel je doel, analyseer wat je moet doen om dat te bereiken – en doe het dan gewoon. Vanuit die stelregel leerde De Mey hoe hij zijn voeding moest optimaliseren, welke trainingsprincipes het uiterste uit zijn fysiek haalden, hoe belangrijk een uitgebalanceerd voedingspatroon was en en welke voedingssupplementen hem net dat ene steuntje extra in de rug gaven.

Voedingssupplementen en sportvoeding

De Mey werd daardoor niet alleen de meest succesvolle bodybuilder die Nederland ooit heeft gekend, maar ook een expert op het gebied van sportvoeding en voedingssupplementen. Zijn bijzondere kennis ligt aan de grondslag van Berry de Mey Nutrition. Het assortiment bestaat uitsluitend uit producten waarvan De Mey weet dat ze werken. Hoogwaardige eiwitshakes met een perfecte smaak, voor een beter herstel van spieren na de training. Eetlustremmers die je hongergevoel verminderen en je helpen bij je gevecht tegen overgewicht. Energieboosters, waarmee je intensiever kunt trainen en waardoor je je gewoon beter voelt.

Berry de Mey Nutrition is bedoeld om mensen als hemzelf de middelen te geven om te bereiken wat ze willen. Berry de Mey Nutrition is bedoeld voor jou.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Nieuwerkerk aan den IJsselRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: