fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Heinosoft

  distributieweg 22 (In de buurt)
  2645EJ   delfgauw

  Website:
  Email ons.


In mei 1993 waren er wereldwijd slechts 50 websites. De jaren daarna is dit aantal in rap tempo gegroeid en sinds eind jaren negentig wordt de relevantie van een website voor veel organisaties groter.

In 1999 is de oprichter van Heinosoft, Hein van Vlastuin met Heinosoft in de markt gestapt. Al snel werd naast het realiseren van websites ook gefocust op zoekmachine optimalisatie en andere vormen van promotie van bedrijven op internet.

In 2003 is de huidige mede eigenaar Arjan Schollaart in contact gekomen met oprichter Hein van Vlastuin, die op dat moment andere toekomstplannen had. De visie en het enthousiasme van Heinosoft pastte goed bij Arjan en hij besloot het bedrijf over te nemen. In april 2003 heeft Hein van Vlastuin zich volledig teruggetrokken.

De daarop volgende jaren heeft Heinosoft een forse groei doorgemaakt. De interesse van Andries Schollaart - zowel ondernemer alsook broer van Arjan - was gewekt. In 2006 is Andries dan ook actief geworden als mede-eigenaar.

Op dit moment heeft Heinosoft 13 vaste medewerkers. Het team bestaat uit projectmanagers, internet marketeers en software ontwikkelaars. Hoogtepunten zijn de uitreikingen van de FD Gazellen Award 2010 en 2011, een award van het Financieel Dagblad voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids delfgauwRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: